Verhalen

Wat is winst? Dit is echt niet alleen in geld uit te drukken. Wat dacht je van werkgeluk door blije klanten, toffe uitdagende werkzaamheden, meer vrije tijd en minder werkdruk. En tóch de carrière bewandelen waarvan je droomt. Maar dan met de ambitie om óók te streven naar variatie, vrijheid en doen waar je goed in bent. Dát is volgens SRA de winst van werkgeluk.

Geen dag is hetzelfde
Menno de Graaf

Werken bij een SRA-kantoor betekent dat je verbonden bent met je werk, omgeving, klanten en collega's én kent een betere balans tussen werk en privé. Menno vertelt je in deze video waarom hij de overstap heeft gemaakt naar een SRA-kantoor en waarom hij werken met zijn team en collega's zo leuk vindt.

Flexibiliteit & parttime werken
Antine van de Groep

Werken bij een SRA-kantoor betekent dat je verbonden bent met je werk, omgeving, klanten en collega's én kent een betere balans tussen werk en privé. Antine vertelt je in deze video waarom zij de overstap heeft gemaakt naar een SRA-kantoor en waarom zij het werk & privé balans in het mkb zo fijn vindt.

Echt contact met klanten
Wouter Beijer

Werken bij een SRA-kantoor betekent dat je verbonden bent met je werk, omgeving, klanten en collega's én kent een betere balans tussen werk en privé. Wouter vertelt je in deze video waarom hij de overstap heeft gemaakt naar een SRA-kantoor en waarom hij de klanten in het mkb zo leuk vindt.

Vind een kantoor in jouw regio

Toe aan een andere aanpak, maar nog niet uitgekeken op de voordelen die de accountancy heeft? Maak de overstap naar een SRA-kantoor in jouw regio via de Kantoorvinder.

Zoek een SRA-kantoor >

Neem contact op

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis.

Copyright © SRA - 2022

Privacyverklaring | Disclaimer